Skillnad mellan versioner av "Mjukpack cigg"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med ''''Mjukpack för cigaretter''' är en benämning för den behållare som flera typer av cigaretter säljs i. Mjukpacket skiljer sig mot andra ciggpack genom sitt mjuka material, …')
 
Rad 1: Rad 1:
'''Mjukpack för cigaretter''' är en benämning för den behållare som flera typer av cigaretter säljs i. Mjukpacket skiljer sig mot andra ciggpack genom sitt mjuka material, andra ciggpack är för det mesta hårda. Mjukpackets främsta egenskap utgörs dock av att det alltid finns minst en cigg kvar i det. Mjukpack går utmärkt att förvara i [[bakfickan]].
+
'''Mjukpack för cigaretter''' är en benämning för den behållare som flera typer av cigaretter säljs i. Mjukpacket skiljer sig mot andra ciggpack genom sitt mjuka material, andra ciggpack är för det mesta hårda. Mjukpackets främsta egenskap utgörs dock av att det alltid finns minst en cigg kvar i det. Mjukpack går utmärkt att förvara i sin [[bakficka]].

Versionen från 8 februari 2010 kl. 17.11

Mjukpack för cigaretter är en benämning för den behållare som flera typer av cigaretter säljs i. Mjukpacket skiljer sig mot andra ciggpack genom sitt mjuka material, andra ciggpack är för det mesta hårda. Mjukpackets främsta egenskap utgörs dock av att det alltid finns minst en cigg kvar i det. Mjukpack går utmärkt att förvara i sin bakficka.