Afrika

Från Nissepedia
Version från den 8 april 2020 kl. 13.11 av Jons polare Nicke (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Afrika är en rastafarihalssmyckeformad kontinent som man finner mellan Medelhavet, Indiska oceanen och Sydatlanten. I Afrika finns det en helvetes massa saker. Bergsgorillor, ANC, olja, Leopold Senghor, elefanter, anrik slöjdkultur och vacker natur. Vilka kommer då från Afrika, undrar den vetgirige. Svaret är: Du. Jag. Alla härstammar från Afrika. Vi är alla afrikaner, kan man lite tillspetsat säga.

asnajs stämning

I de afrikanska länder som denna skribent besökt råder en lite ironisk, otvungen och väldigt härlig stämning. Även om det är mycket det råder brist på saknas också i många fall pekpinnar och regelböcker, så det är ganska najs. Maten är god också, på många ställen. Prova till exempel den ghanianska chili- och jordnötssoppan.

haters gonna hate

Genom historien har många andra världsdelar varit skeptiska mot Afrika. Man har bara fokuserat på att det i princip alltid rådit krig och svält där och den höga frekvensen av etnisk rensning, istället för att skriva om att boabobträdet kan suga upp ett helt ton vatten eller att några tanter har gjort en sång om fotbollsVM. Sådär är det för Afrika. Alltid underdog. Men Afrika kämpar på och tacka fan för det, för i motsats till vad många tycker är det en jävligt najs kontinent. Mycket sjysstare än många andra kontinenter. Jag menar, Australien liksom? Are you kidding me?