Barnmerch

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök

Barn är som alla vet undantagna i svensk lagstiftning gällande att reklam inte får rikta sig direkt till dem, vilket vad det verkar är ett internationellt sett unikt synsätt. Som allt annat som står ivägen för rika jävlars rätt att tjäna pengar så finns det såklart mer och mindre enkla sätt att kringgå detta. Ett sätt som det vidriga företaget Disney jobbar med är barnmerch, att göra alla produkter som du kan komma på att ett barn skulle vilja ha med en bild av en figur från en Disneyfilm, och iochmed Disneys totala vidrighet är det såklart kläder med Blixten McQueen för pojkar och Elsa från Frost för flickor.

Det här skapar på ett märkligt vis en masspsykos hos barn som gör att de vägrar ha några andra kläder och vill man inte att ens barn ska se ut som små reklampelare för ett av världens största, och vidrigaste, företag så kommer det resultera i ett skrikargt barn inne på en klädaffär och där får man välja sina strider.

Det stannar såklart inte där utan varenda produkt som ett barn kan tänkas vilja ha; glass, godis, lego, läsk, maskeradkostymer, leksaker osv. osv. i all oändlighet, finns i barnmerch-variant. Det är såklart inte bara Disney som pysslar med detta, även om de är klart värst. Även Bamse, som alla med tre hjärnceller fattar är socialist har sålt ut och börjat figurera på barnmerch, trots att det finns serier där Krösus gör det mot Bamse och han blir riktigt jävla förbannad. Man kan säga att Rune Andreasens arvingar nog mer identifierar sig mer med Krösus än seriens protagonist.