Skillnad mellan versioner av "Bortstoppad uv"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
 
Rad 1: Rad 1:
En [[bortstoppad uv]] är en [[uv]] som bedömts opassande att ha framme när man t.ex. får gäster och således stuvats in i ett skåp eller upp på vinden. Den bortstoppade uven sitter sen i detta mörka utrymme och funderar på om det är dag eller natt, men kan omöjligen bli säker på varesig det ena eller det andra. Det här är mycket förvirrande för uven. Sen gråter den [[uvtårar]] och undrar vad den gjort för att förtjäna en sån här behandling. "Var det nåt jag sa?" kanske den tänker, men den kommer sen fort på att uvar inte kan prata och fortsätter fundera. Uven börjar känna sig förtvivlad till slut, men dessa känslor omvandlas fort till den känsla som ligger uvar närmast. Hämnd.
+
En [[bortstoppad uv]] är en [[uv]] som bedömts opassande att ha framme när man t.ex. får gäster och således stuvats in i ett skåp eller upp på vinden. Den bortstoppade uven sitter sen i detta mörka utrymme och funderar på om det är dag eller natt, men kan omöjligen bli säker på varesig det ena eller det andra. Det här är mycket förvirrande för uven. Sen gråter den [[uvtårar]] och undrar vad den gjort för att förtjäna en sån här behandling. "Var det nåt jag sa?" kanske den tänker. Uven börjar känna sig förtvivlad till slut, men dessa känslor omvandlas fort till den känsla som ligger uvar närmast. Hämnd.
  
 
[[Kategori: Bubologi]]
 
[[Kategori: Bubologi]]

Nuvarande version från 12 september 2020 kl. 21.07

En bortstoppad uv är en uv som bedömts opassande att ha framme när man t.ex. får gäster och således stuvats in i ett skåp eller upp på vinden. Den bortstoppade uven sitter sen i detta mörka utrymme och funderar på om det är dag eller natt, men kan omöjligen bli säker på varesig det ena eller det andra. Det här är mycket förvirrande för uven. Sen gråter den uvtårar och undrar vad den gjort för att förtjäna en sån här behandling. "Var det nåt jag sa?" kanske den tänker. Uven börjar känna sig förtvivlad till slut, men dessa känslor omvandlas fort till den känsla som ligger uvar närmast. Hämnd.