Skillnad mellan versioner av "Dagsfylla"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
Dagsfylla är när man blir full på dagen. Det är en både väldigt rolig och intressant upplevelse. Att gå på renmarkstorget i Umeå, lullig och fin, mitt på en torsdag är en upplevelse alla borde prova på. Man känner sig helt frånkopplad den ordinarie verkligheten, samtidig som den aldrig känts mer påträngande. En dagsfylla uppnås med fördel på en [[vernissage]], då det dels är gratis och man dessutom får grunda i magen med OLW-hjärtan.
+
Dagsfylla är när man blir full på dagen. Det är en både väldigt rolig och intressant upplevelse. Att gå på renmarkstorget i [[Umeå]], lullig och fin, mitt på en torsdag är en upplevelse alla borde prova på. Man känner sig helt frånkopplad den ordinarie verkligheten, samtidig som den aldrig känts mer påträngande. En dagsfylla uppnås med fördel på en [[vernissage]], då det dels är gratis och man dessutom får grunda i magen med OLW-hjärtan.
  
 +
 +
== Se även ==
 +
[[Bukfylla]]
 
[[Kategori: Överlevnadsknep]]
 
[[Kategori: Överlevnadsknep]]

Versionen från 29 februari 2012 kl. 23.36

Dagsfylla är när man blir full på dagen. Det är en både väldigt rolig och intressant upplevelse. Att gå på renmarkstorget i Umeå, lullig och fin, mitt på en torsdag är en upplevelse alla borde prova på. Man känner sig helt frånkopplad den ordinarie verkligheten, samtidig som den aldrig känts mer påträngande. En dagsfylla uppnås med fördel på en vernissage, då det dels är gratis och man dessutom får grunda i magen med OLW-hjärtan.


Se även

Bukfylla