Diskussion:Matt Pike

Från Nissepedia
Version från den 2 december 2012 kl. 23.38 av Ronny (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Strålande att du rensade ut pajasnamnen. Jag var just i färd med att ta tag i det själv. När kom det egentligen en ny vettig skribent senast? Om det typ ändå aldrig händer skulle vi lika gärna kunna be Pottan stänga registreringen så får man maila honom om man vill ha ett konto.

Men det var inte det jag skulle säga nu egentligen utan att jag ser fram emot en välformulerad och information artikel om talesättet paddan i pannrummet. Jag tänker nämligen börja använda det i mitt vardagliga tal så mycket som möjligt i framtiden. /Kråkan

Tack så mycket och absolut, jag tar tag i det direkt. / Nicke

Jag håller för övrigt helt med om att man borde stänga möjligheten att redigera Nissepedia för allmänheten. /N

Två tunga instanser för att höja ribban och det lär ju inte vara svårt att få med Ekis på att rösta för fåmänheten (om det inte hade varit så att han som princip alltid röstar blankt).
Om vi verkligen vill det så är det en smal sak att fixa. Jag tror även att man kan sätta så att poster från nya medlemmar måste godkännas men det känns kasst. Man vet ju förövrigt inte vad fru fortuna ska släpa in härnäst. Det kanske kommer någon bra.
Å andra sidan, nu när vi har en post om Uppsala kanske Edward Blom vill skriva lite. Och då kan vi ju med gott samvete stänga för nya medlemmar innan den tragedin. /P to the o

Ja förfan stäng igen. /Ronny