Skillnad mellan versioner av "Everlife"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
 
Rad 1: Rad 1:
Everlife är ett kristet pop-band (se [[CCM]]) från Indiana, Pennsylvania, [[United States of America|USA]] som består av systrarna Amber, Sarah, and Julia Ross. Bandet har länge haft ett nära förhållande till Buena Vista och [[Kalle anka | Disney]] som bidragit mycket till gruppens framgång i den kristna rockvärlden. Inte minst har gruppen medverkat på ett stort antal soundtracks för Disneyproduktioner. I USA har mottagningen av Everlifes vackra popmusik och saliga budskap varit eld och lågor, så att säga, men i Europa har man haft lägre försäljningssiffror. Detta kan antagligen förklaras med den ateistiska rockens dominans och apatin för Guds och Jesu ord på denna sida av Atlanten vilket fått många europeer att tycka att Anber, Sarah och Julia verkar ganska solklart sjuka i huvudet.  
+
Everlife är ett kristet pop-band (se [[CCM]]) från Indiana i [[United States of America|USA]] och består av systrarna Amber, Sarah, and Julia Ross. Bandet har länge haft ett nära förhållande till Buena Vista och [[Kalle anka | Disney]] som bidragit mycket till gruppens framgång i den kristna rockvärlden. Inte minst har gruppen medverkat på ett stort antal soundtracks för Disneyproduktioner. I USA har mottagandet av Everlifes vackra popmusik och saliga budskap varit eld och lågor, så att säga, men i Europa har man haft lägre försäljningssiffror. Detta kan antagligen förklaras med den ateistiska rockens dominans och apatin för Guds och Jesu ord på denna sida av Atlanten vilket fått många européer att tycka att Amber, Sarah och Julia verkar ganska vilse i pankakan.  
 
==Discografi==
 
==Discografi==
 
Album:
 
Album:
Rad 12: Rad 12:
 
*"Static" (promo only)
 
*"Static" (promo only)
  
"Surfa" gärna in på Everlifes hemsida och lär dig mer om bandet och dess budskap: [http://everlife.squarespace.com/]
 
 
[[Kategori: Musik]]
 
[[Kategori: Musik]]
 
[[Kategori: Religion]]
 
[[Kategori: Religion]]

Nuvarande version från 27 augusti 2020 kl. 16.20

Everlife är ett kristet pop-band (se CCM) från Indiana i USA och består av systrarna Amber, Sarah, and Julia Ross. Bandet har länge haft ett nära förhållande till Buena Vista och Disney som bidragit mycket till gruppens framgång i den kristna rockvärlden. Inte minst har gruppen medverkat på ett stort antal soundtracks för Disneyproduktioner. I USA har mottagandet av Everlifes vackra popmusik och saliga budskap varit eld och lågor, så att säga, men i Europa har man haft lägre försäljningssiffror. Detta kan antagligen förklaras med den ateistiska rockens dominans och apatin för Guds och Jesu ord på denna sida av Atlanten vilket fått många européer att tycka att Amber, Sarah och Julia verkar ganska vilse i pankakan.

Discografi

Album:

  • Everlife
  • What's Beutiful

Singlar:

  • "Look Through My Eyes" (Disneymania 4)
  • "Find Yourself In You" (Hannah Montana OST)
  • "Real Wild Child" (The Wild soundtrack)
  • "I Could Get Used to This"
  • "Goodbye" (Disneymania 5 Wal-Mart Exclusive)
  • "Static" (promo only)