Skillnad mellan versioner av "Jävelskap"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Jävelskap är sånt man kan hitta på när man vill busa. Ibland händer det att det drabbar andra och det är lite olyckligt men ofta oundvikligt. Det första kända jävel…')
 
Rad 1: Rad 1:
[[Jävelskap]] är sånt man kan hitta på när man vill busa. Ibland händer det att det drabbar andra och det är lite olyckligt men ofta oundvikligt. Det första kända jävelskapet utfördes av en lokal byfåne i Chan Chan, nuvarande Peru. Byfånen lär ha fångat ett bältdjur och sedan gömt det i sin farfars mockasinlåda.
+
[[Jävelskap]] är sånt man kan hitta på när man vill busa. Ibland händer det att det drabbar andra och det är lite olyckligt men ofta oundvikligt. Det första kända jävelskapet utfördes av en lokal byfåne i Chan Chan, nuvarande Peru. Byfånen lär ha fångat ett [[bältdjur]] och sedan gömt det i sin farfars mockasinlåda.
  
 
Välkända jävelskap:
 
Välkända jävelskap:

Versionen från 31 januari 2011 kl. 16.58

Jävelskap är sånt man kan hitta på när man vill busa. Ibland händer det att det drabbar andra och det är lite olyckligt men ofta oundvikligt. Det första kända jävelskapet utfördes av en lokal byfåne i Chan Chan, nuvarande Peru. Byfånen lär ha fångat ett bältdjur och sedan gömt det i sin farfars mockasinlåda.

Välkända jävelskap:

Lasse Brandeby lurar Robert Gustavsson att dricka sig full i tv-serien Rena Rama Rolf.

Jöns Skalman får i uppdrag att rita ett första utkast till Vasaskeppet och lägger till ett extra kanondeck. Ingen upptäcker sprattet innan det är för sent.

Noshörningskungen Rataxes låter aldrig Babar vara ifred.