Skillnad mellan versioner av "Manet"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
DET ÄR ÅLDERSGRÄNS 18 PÅ DENNA ARTIKEL! TÄNK PÅ BARNEN SOM [[Mob 47-Åke|MOB 47-ÅKE]] SKULLE HA SAGT!!
+
Manet är lätt ett av djurrikets mest doomiga djur. Det finns en manet som heter <i>Nemopilema Nomurai</i> som kan bli [[tvåa|2]] meter i diameter och väga upp till 200 pannor. Maneter är gjorda av ett slags slime, som i och för sig är mer [[sludge]] än [[doom]], men å andra sidan kan de påträffas mycket djupt ner i havet där det är kallt och mörkt och jävligt och det är så högt tryck att ens huvud sprängs om man går ut ur sin ubåt och försöker simma omkring. Först sprängs cyklopet så att glaset far rakt in i ögonen på en och sen sprängs, som sagt, huvudet. Djupt där nere pumpar sig maneten fram och dödar genomskinliga djuphavsfiskar medelst ett slags celler som fungerar typ som små mikroskopiska harpuner som pumpar in gift i bytet. Maneten har ingen mun och behöver ingen eftersom den typ är en mage och bara behöver ligga intill sitt byte så smälter det och så suger maneten upp det och åker vidare på sin ständiga jakt på genomskinliga djuphavsfiskar.
 
+
Manet är lätt ett av djurrikets mest [[doom]]iga djur. Det finns en manet som heter <i>Nemopilema Nomurai</i> som kan bli [[tvåa|2]] meter i diameter och väga upp till 200 pannor. Maneter är gjorda av ett slags slime och påträffas mycket djupt ner i havet där det är kallt och mörkt och jävligt och det är så högt tryck att ens [[huvud]] sprängs om man går ut ur sin ubåt och försöker simma omkring. Först sprängs cyklopet så att glaset far [[rakt]] in i ögonen på en och sen sprängs, som sagt, huvudet. Djupt där nere pumpar sig maneten fram och dödar genomskinliga djuphavsfiskar medelst ett slags celler som fungerar typ som små mikroskopiska harpuner som pumpar in gift i bytet. Maneten har ingen [[mun]] och behöver ingen eftersom den typ är en mage och bara behöver ligga intill sitt byte så smälter det och så suger maneten upp det och åker vidare på sin ständiga jakt på genomskinliga djuphavsfiskar.
+
  
 
[[Kategori: Djurriket]]
 
[[Kategori: Djurriket]]

Versionen från 27 juli 2020 kl. 16.27

Manet är lätt ett av djurrikets mest doomiga djur. Det finns en manet som heter Nemopilema Nomurai som kan bli 2 meter i diameter och väga upp till 200 pannor. Maneter är gjorda av ett slags slime, som i och för sig är mer sludge än doom, men å andra sidan kan de påträffas mycket djupt ner i havet där det är kallt och mörkt och jävligt och det är så högt tryck att ens huvud sprängs om man går ut ur sin ubåt och försöker simma omkring. Först sprängs cyklopet så att glaset far rakt in i ögonen på en och sen sprängs, som sagt, huvudet. Djupt där nere pumpar sig maneten fram och dödar genomskinliga djuphavsfiskar medelst ett slags celler som fungerar typ som små mikroskopiska harpuner som pumpar in gift i bytet. Maneten har ingen mun och behöver ingen eftersom den typ är en mage och bara behöver ligga intill sitt byte så smälter det och så suger maneten upp det och åker vidare på sin ständiga jakt på genomskinliga djuphavsfiskar.