Skillnad mellan versioner av "Rymden"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Rymden är ett riktigt jävla gammalt ställe, äldre än både dinosaurierna och Centerpartiets senaste bra idé. Flera har försökt räkna ut exakt hur gammal rymden är m…')
(Ingen skillnad)

Versionen från 24 april 2012 kl. 15.02

Rymden är ett riktigt jävla gammalt ställe, äldre än både dinosaurierna och Centerpartiets senaste bra idé. Flera har försökt räkna ut exakt hur gammal rymden är men ingen har kommit längre än till en postiljon utan att tröttna. Fastän den är så gammal är det jättemånga saker som ingen vet om den, till exempel var den kommer ifrån och vad som finns i den. Detta har dock fört det positiva med sig att man kan spekulera ganska fritt, vilket många också tagit chansen till. De bästa teorierna kommer från musiker som antigen spelar så kallad "rymdrock" eller "kosmisk doom", och bäst spekulerar gruppen Deathrays from Space. Enligt dessa idéer är rymden ett jäkligt häftigt ställe som man blir helt överväldigad av. Precis så som man vill ha det.

Geografi

Förutom att vara gammal är rymden också sjukt stor. Någon komplett karta finns inte så den som besöker rymden har chansen att känna sig lite som Christopher Columbus när han hittade USA eller som England när dom hittade Skottland. Det mest är bara tomrum men här och där ligger ligger några gamla planeter och stjärnor. Avstånden är så långa att man varit tvungen att hitta på helt egna måttenheter.

Ekonomi

Rymden är full av värdefulla metaller men avstånden gör det tyvärr svårt att hämta dom till en fabrik. Den största inkomstkällan för rymden har därför blivit turism. Ryssarna var först ut med att investera i en stugby som hette MIR, men den fungerade inte så bra och är nu skrotad. Ett antal länder gick därefter ihop och startade kollektivboendet ISS som har fungerat lite bättre. Kända individer som turistat i rymden är bland annar Albert II och Tsygan.

Kultur

I rymden finns nästan ingen kultur. NASA har ställt en amerikansk flagga på månen och skickat ut en vinylskiva med Beethoven och Rolling Stones. Sovjet slängde upp en satelit som sände ut en midiversion av Internationalen, men annars har det typ inte hänt så mycket spännande i rymden.

Sammanfattning: Rymden är bäst hemma i soffan, så där lite på avstånd, där man kan överväldigas av den på ett bekvämt och avslappnat sätt.