Skillnad mellan versioner av "Storväst"

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök
(Skapade sidan med 'Storväst är en kraftigt fodrad väst av läder eller slitstarkt tyg. Toppmodellerna går i olika nyanser av brunt tyg med läderförstärkning på de mest kritiska delarna s...')
 
 
Rad 1: Rad 1:
Storväst är en kraftigt fodrad väst av läder eller slitstarkt tyg. Toppmodellerna går i olika nyanser av brunt tyg med läderförstärkning på de mest kritiska delarna såsom axlarna. Avsaknaden av armar gör storvästen ytterst lämplig för sådant arbete som kräver stort svängrum såsom trädfällning medelst yxa och snöskottning. Förutom att vara praktisk och värmande är det även otroligt snyggt med storväst. Blotta åsynen av storväst gör att man förstår att här kommer någon som vet hur man skor en [[häst]], smider en hasp till [[grind]]en och vad det är för skillnad på likström och växelström. Om du saknar en partner och önskar träffa en sådan är det bästa knepet efter att uppvisa en sympatisk personlighet att bära storväst.
+
Storväst är en kraftigt fodrad väst av läder eller slitstarkt tyg. Toppmodellerna går i olika nyanser av brunt tyg med läderförstärkning på de mest kritiska delarna såsom axlarna. Avsaknaden av ärmar gör storvästen ytterst lämplig för sådant arbete som kräver stort svängrum såsom trädfällning medelst yxa och snöskottning. Förutom att vara praktisk och värmande är det även otroligt snyggt med storväst. Blotta åsynen av storväst gör att man förstår att här kommer någon som vet hur man skor en [[häst]], smider en hasp till [[grind]]en och vad det är för skillnad på likström och växelström. Om du saknar en partner och önskar träffa en sådan är det bästa knepet efter att uppvisa en sympatisk personlighet att bära storväst.
 
[[Kategori: Mode]]
 
[[Kategori: Mode]]
 
[[Kategori: Sexualitet]]
 
[[Kategori: Sexualitet]]

Nuvarande version från 8 juli 2020 kl. 09.37

Storväst är en kraftigt fodrad väst av läder eller slitstarkt tyg. Toppmodellerna går i olika nyanser av brunt tyg med läderförstärkning på de mest kritiska delarna såsom axlarna. Avsaknaden av ärmar gör storvästen ytterst lämplig för sådant arbete som kräver stort svängrum såsom trädfällning medelst yxa och snöskottning. Förutom att vara praktisk och värmande är det även otroligt snyggt med storväst. Blotta åsynen av storväst gör att man förstår att här kommer någon som vet hur man skor en häst, smider en hasp till grinden och vad det är för skillnad på likström och växelström. Om du saknar en partner och önskar träffa en sådan är det bästa knepet efter att uppvisa en sympatisk personlighet att bära storväst.