Din avkomma och du

Från Nissepedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Din avkomma och du är Prof. Etiennes mästerverk om barnuppfostran med undertiteln "Så här ska du göra om du råkat hänga in den en stund för länge" och har knappt sålts i tre exemplar världen över. Den bör ses som ett direkt komplement till Barnagans förträffliga pedagogik. Vill du ha hela baletten får du köpa den direkt via förlaget, men här kommer ett urval av den gode professorns handfasta tips och råd.

  • Du är större än ditt barn. Använd detta till din fördel så ofta som du kan, vare sig det gäller brottning eller i argumentationer med din fru om vem som ska ha mest att äta till middag
  • Barn är helt jävla dumma i huvet. Barn vet ingenting om någonting och det är din och bara din uppgift att lära dom hur det ligger till. Fritänkande är en enkelbiljett till rännstenen.
  • Var en så liten del av ditt barns liv som möjligt. På så vis kommer barnet uppskatta ditt sällskap mer, skäm inte bort barnet med närvaro och kravlös kärlek. Trams.
  • Sanningen hör man av barn och fyllon. Se till att vara helt jävla grisfull så ofta det går, för att förenkla kommunikationen med ditt barn.