Stenad

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök

På en klippa vid en svensk insjö. Lite ont i lungorna just nu men trettio sekunder senare har det förbytts mot en torr mun. En klunk folköl och allt är bra. Ett samtal om en björn i manchesterbyxor.

....


Vad är det du lyssnat på de sista minuterna? Spillkråka? Kanske.

Om rymden är oändlig och dess innehåll är en finit massa så borde det betyda att det inte finns något utanför de himlakroppar som är längst ut i universum. Och om resten är tom är det bara potentiellt rum och då är väl universum, för fan, inte oändligt. Eller...? Hur det än är med det så borde man inte bry sig så mycket om sånt där, för det viktigaste är väl hur man har det här och nu. Fan en snus hade ju inte vart fel. Jävlar vad jag vill lyssna på Hawkwind just nu. Fast trummorna i den här låten är ju helt sjukt feta. Fast det hajar ju inte det här bandet för de är ju helt upptagna med nåt jävligt världsligt budskap som de själva inte förstår. Tänk om jag skulle kunna välja att inte finnas i typ ett år och sen komma tillbaka och bara vara som vanligt.: undrar hur folk skulle förhålla sig till mig då? Antingen skulle de bara vara som vanligt eller så skulle de på något vis vara mer distanserade - även om vi bara talade om världslig skit som tvättider och vem som spelade gitarr i vilket band och gud vad jobbigt det är med relationer!!!! Vad fan är det han heter nu igen? Fan jag har det fan på tungan. Eller i bakhuvet...eller vad man nu brukar säga. Säger man så: "i bakhuvet"? Varför det? Typ som att man hade ett lagerskåp med olika tankar som var ordnade i mappar i bakhuvudet. Just det jävlar! Rasmus Nalle heter den lilla jäveln! Björnen i manchesterbyxor.

Yrsel
Spritfylla
Bärsfylla
Alkoläskfylla
Stenad
Tjackad

Vad skulle hända om månen plötsligt träffades av en meteorit och exploderade? Skulle jorden då sugas in i sin närmsta grannplanet och gå under som i Motörheads Metropolis? Vad fan är det han snackar om nu igen? Just det, väderkvarnar! "Väd-er-kvar-nar". Vilket jävla sjukt ord egentligen. Hahaha! "Egen-kli-en". Hahaha!

Kan man bada? Ja man kan bada. Ska jag bada? Jag borde inte bada.

Stenad