Stress

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök

Stress är en känsla och ett tillstånd som infinner sig till exempel när man är i slutskedet av sitt avhandlingsprojekt eller om man sitter instängd i en 1x1m stor bur och någon står och tutar mot en med en sån där hockeytuta. Stressen tar sig olika uttryck. Beroende på om det ses som ett tillstånd eller en känsla leder detta tillstånd antingen till att vissa känslor infinner sig eller så leder stresskänslan till ett pärlband av andra emotionella hemskheter. Man blir arg. Man blir aggressiv. Man blir förvirrad och disträ. Man blir känslig. Kombinationen av att vara stressad, arg, aggressiv och förvirrad kan leda till många olika tragedier och dråpligheter, som normalt i sin tur leder till skam. Men frukta icke! Det finns vissa mått man kan tilltaga för att gardera sig då stressens mörka moln samlas över en:

Kräma på lite sjysst rymdig doom och rulla en jolle. Rök jollen och känn hur stressen sjunker undan samtidigt som vissa delar av ljudbilden liksom träder fram. Tänk på att det faktiskt är något utfattigt jävla geni som skapat denna fantastiska effekt som tidigare helt undgått dig. Byt så småningom till nån mer mellow rymdrock eller kraut. Drick té. Läs en bok.

Folkhälsoaspekter

Enligt rapparen, toastmastern tillika femte Beateln i Latin Kings, Daddy Boastin' så tar stress kål på halva befolkningen och detta har än så länge inte den moderna vetenskapen kunnat motbevisa.