80talet

Från Nissepedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

80talet var den tid under sent 1900tal som många gillade allra bäst. Saker var STORA och komponenter fick kosta pengar. Elektronik, telefoner, bilar, högtalare, gräsklippare mm tillverkades för att hålla i många många år.

Datorer på den här tiden var däremot inte så snabba som dagens, men det gjorde ingenting för på den här tiden hade man sällan bråttom. Uttryck som: fasen vilken tid det tar, var ännu inte uppfunna.

Anledningen till att saker var stora var förmodligen att man verkligen skulle känna att man ägde nåt och att det märktes väl vad man ägde och inte, sedan bodde man i större hus och lägenheter på den här tiden så man hade mer plats till allt.

Musiken som producerades på 80talet var förebilden till all dagens musik.

104% av Trance och Dancemusik innehåller snuttar och samplingar från kända låtar från 80talet.

Vhs-spelaren (även kallad video) var en populär mediaspelare i var mans vardagsrum.

Framför allt så var bensinpriset lägre under 80talet, det var därför man inte hade så bråttom att komma snabbare in på 2000talet då mycket blev sämre.

Alla kvinnor och män såg bättre ut på 80talet, visserligen har mycket sexigare kläder kommit på senare tid men detta för att kompensera den allt fulare utvecklingen på det kvinnliga och manliga könet.

Summering

Har du sett 80talet så har du sett allt som är värt att se.

Men har du sett 70talet så behöver du inte se 80talet.