Luf

Från Nissepedia
Hoppa till: navigering, sök

Du står i ditt pojk/flickrum och bara kokar över att sossejävlarna inte vill placera femtio tanks på Gotland för att skrämma bort Putin. Du är så arg att du inte vet vart fan du ska he dig, men minns vagt att du har en övning som du ska göra när du blir så här - "ventilen", som dina föräldrar kallar den. Så du sätter dig på överkastet, djupandas och tänker på Pinochets statskupp i Chile 1973, med Beethovens Till glädjen som soundtrack. Marxister förs in på fotbollsarenor. Studenter kastas från helikoptrar. Ahhhhh... Nice. Nu känns det bättre. Men så kommer tankarna igen, de där hemska tankarna. Feminism MED socialism?! Öh, nej tack? Den småaktiga bristen på stimulering av entreprenörskap. Fuck that! Högstadielever med keps inomhus!! Invandrare som inte lär sig svenska inom ett år från ankomsten till Sverige!!! Och så är det igång igen. Du skriker ut din ilska i kudden.

Om du känner igen dig i det här scenariot kan det liberala ungdomsförbundet vara något för dig. De kan relatera. Även de är övertygade om att det bästa sättet att säkra freden är att som lydstat till USA bomba skiten ur nåt jordbruksamhälle vid ekvatorn.

Gå med för fan! Vad har du att förlora? Om du kommer fram till att det inte är skitroligt att vika broschyrer med en besvärat leende Nyamko Sabuni på kan du ju bara hoppa av och då har du ju i alla fall fått en gratis vindtygsjacka med ett penisliknande L på. Och det är ju inte fy skam precis.